Izjava o privatnosti

Mi u VR-TUNING POWER UG ozbiljno shvaćamo brigu o Vašim osobnim podacima, te se striktno pridržavamo zakona o zaštiti podataka.

Osobni podaci prikupljani na ovoj internetskoj stranici služe samo za tehničku svrhu. U niti jednom slučaju ovi podaci neće biti prodani ili proslijeđeni trećoj osobi. Koristimo podatke koje ste nam dali kako bi ispunili i obradili Vašu narudžbu.
 

Obrada podataka na internetskoj stranici VR TUNING-POWER UG

VR TUNING-POWER UG automatski prikuplja i pohranjuje u svojoj server log podatke koje nam šalje Vaš preglednik. To su:
Operacijski sustav
​Naziv računala sa kojeg pristupate internetskoj stranici (IP adresa)
Tip preglednika / verzija
Prethodni URL (prethodno posjećeno mjesto)

Vrijeme zahtjeva poslužitelju.

Prikupljani podaci nisu namijenjeni za pojedinog posjetitelja VR TUNING-POWER UG. Skup tih podataka nije napravljen s drugim izvorima podataka, nakon statističke procjene podaci će biti izbrisani.

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinur) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, država, broj telefona.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem obrasca za distributere: tvrtka, ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, država, broj telefona.

 

Pravo na informaciju

Uvijek imate pravo na informacije o vašim osobnim podacima, svrhu pohrane istih, te njihovom podrijetlu i odredišta. Informacije o pohranjenim podacima, službenik za zaštitu podataka na internetskoj stranici VR TUNING-POWER UG.

VR TUNING-POWER UG / Z. Malnar / G. Kepcija

Heerstraße 339
13593 Berlin
Njemačka

E-Mail: info@vr-tuning.com

Tel.: +491637066077

Prema zakonu o privatnosti, imate pravo na besplatnu informaciju o pohranjenim podacima, te pravo na ispravak, blokiranje ili brisanje podataka.

Za sva pitanja u vezi s prikupljanjem, obradom i korištenjem osobnih podataka, objavljivanjem, ispravkom, blokiranjem ili brisanjem podataka kontaktirajte nas na:

VR TUNING-POWER UG / Z. Malnar / G. Kepcija

Heerstraße 339
13593 Berlin
Njemačka

E-Mail: info@vr-tuning.com

Tel.: +491637066077

 

Vanjske poveznice

Naša internetska stranica sadrži linkove na stranice trećih strana, to jest "vanjske poveznice". Ove internetske stranice su odgovornost njihovih operatora. VR TUNING-POWER UG nema nikakav utjecaj na sadržaj i dizajn povezanih stranica. Uključivanje vanjskih veza ne znači da VR TUNING-POWER UG stoji iza linka ili sadržaja povezane stranice.

 

Ograničenje odgovornosti

Sadržaj naše internetske stranice stvoren je s velikom pažnjom. Međutim, tvrtka VR TUNING-POWER UG nije odgovorna za potpunost, točnost i aktualnost sadržaja.

Korištenje sadržaja internetske stranice je na odgovornost korisnika. Autorovi tekstovi izražavaju mišljenje autora, ali nije nužno da VR TUNING-POWER UG dijeli isto mišljenje. Samom upotrebom internetske stranice VR TUNING-POWER UG nema ugovornog odnosa između davatelja i korisnika.

 

Autorska i srodna prava

Neki sadržaji koji su objavljeni na našoj internetskoj stranici podliježu njemačkom autorskom pravu i pomoćnim autorskim pravima. Svaka uporaba koja nije dopuštena od strane njemačkog autorskog prava i pomoćnih autorskih prava zahtjeva prethodno pismeno odobrenje od strane VR TUNING-POWER UG ili njegovih odgovarajućih vlasnika. To se prije svega odnosi na uređivanje, prevođenje, kopiranje, skladištenje, optimizaciju tražilica (na stranici i izvan nje), obradu i reprodukciju sadržaja u bazama podataka ili drugim elektroničkim sustavima i medijima. Sadržaj i prava trećih osoba označene su kao takve. Nije dopušteno, te je kažnjivo neovlašteno umnožavanje, distribucija pojedinih sadržaja ili kompletnih stranica. Dozvoljena je samo izrada kopija i preuzimanja za osobne, privatne i nekomercijalne svrhe.

Predstavljanje ove internetske stranice kao vanjskog okvira na drugu stranicu dozvoljeno je samo uz pismenu dozvolu.